GORE-TEX vs GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER

ИЗБОР НА ПОДХОДЯЩО РЕШЕНИЕ СПОРЕД СИТУАЦИЯТА

Повечето компании, произвеждащи екипировка за лов, риболов и аутдор, използват двете основни технологии на GORE: традиционната тъкан с мембрана GORE-TEX® и тъкани с продуктовата технология GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®. И двете са невероятни технологии, на които може да се доверите в най-различни ситуации, но между тях има няколко ключови разлики, които могат да се окажат от решаващо значение за екипировката Ви за следващия лов.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА?

Най-просто казано, тъканите GORE-TEX са дишащи, ветроустойчиви и 100% водоустойчиви. Дрехите с мембрана GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER също са напълно ветроустойчиви, но заменят пълната водоустойчивост с по-добра дишаемост.

ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩАТА ЕКИПИРОВКА ЗА ВАШИЯТ ДЕН

GORE-TEX

GORE-TEX е златен стандарт за дишаща непромокаема защита, на който от години се доверяват ловци, скиори, алпинисти и редица други любители на природата. Той осигурява необходимата защита от дъжд, сняг и киша, като същевременно предлага дишане, за да не се изпотявате, когато сте в движение. Екипировката с GORE-TEX е това, което искате при непредсказуем климат, при прогноза за бури или във влажна среда.

GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER

Тази технология работи по същия начин като GORE-TEX – позволява на молекулите на водните пари да се отделят, като същевременно ви предпазва от природните стихии, но жертва 100% водонепропускливост за сметка на голямо увеличение на дишането и еластичността. Това я прави идеална за дейности с висока интензивност, като например лов на едър дивеч, при които внезапните ситуации на голямо натоварване изискват допълнителна дишаемост, за да останете сухи и да се чувствате комфортно. Това е и идеалният начин да не позволите на поривите на вятъра да „изсмучат“ топлината ви, когато седите на откритото чакало в продължение на часове в ясни и студени зимни дни. А благодарение на устойчивото водоотблъскващо покритие (DWR) дрехите с GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER могат да се справят и с леки валежи.

КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ

Разчитайте на GORE-TEX, когато се нуждаете от надеждна защита от най-суровите климатични условия. Когато обаче вашият комфорт е застрашен от вятърът и потта, се обърнете към GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER.

Повече за разликите между GORE-TEX и GORE-TEX INFINIUM прочетете в блога на ZARIMEX – Мембрана GORE-TEX ORIGINAL vs. GORE-TEX INFINIUM™

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.