Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/divo/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

С какво Magpul печели такава популярност?

Magpul е добре позната марка в производството на тактическо оборудване. Компанията е известна със своята ангажираност към авангардните иновации и непоколебимото качество. Основана през 1999 г. от двама бивши авиоинженери, Magpul бързо се издигна до върха на пазара на тактическо оборудване.

Името на компанията – Magpul Industries, идва от първия продукт, който произвежда – MagPul (Magazine Puller), който представлява аксесоар за пълнителите STANAG, използвани от въоръжените сили на НАТО.

Започвайки с малки аксесоари, сега Magpul е една от най-търсените марки в областта на пълнителите, прикладите за пушки, частите за приклади, мерниците за пушки и много други продуктови групи. В допълнение към карабините тип AR, Magpul произвежда продукти за много други модели оръжие, включително:

  • AK-47;
  • Remington 700;
  • Ruger American;
  • Ruger 10/22;
  • HK MP5;
  • CZ Scorpion.

Предлага части и за пистолети, включително Glock и 1911. Дори вече Magpul предлага аксесоари и части и за гладкоцевни пушки, включително за Remington 870 и Mossberg 500/590.

Репутацията на марката за качество и иновации е очевидна от първия до последния продукт, който пуска на пазара. Причините са очевидни. За тези от Вас, които още не са имали допир до Magpul ще посочим, защо светът е „полудял“ по продуктите на марката.

Качеството на продукти Magpul

Ще започнем с качеството, което предлага Magpul. Продуктите на компанията наистина са качествени, така че винаги получавате това, за което плащате. Вниманието към детайлите и издръжливостта на използваните материали гарантират, че продуктите на марката ще издържат на трудностите при редовна употреба.

Нека разгледаме Полимерната релса M-LOK Picatinny Cantilever.

Релсата е излята от подсилен полимер за голяма здравина и устойчивост на атмосферните условия. Полимерът е материалът, който прави Magpul така предпочитан. Полимерът, хем е изключително здрав, хем е лек.

Несравнима ергономичност

На второ място ще добавим начинът, по който продуктите на Magpul се усещат в сравнение с други марки. Всяко ъгълче, форма и текстура на частите са безопасни за употреба, практични и осигуряват приятен и сигурен захват. Ръкохватките на Magpul покриват всички споменати характеристики: подобрят комфорта, контрола и цялостното представяне при стрелба. Ръкохватките на Magpul са изработени от висококачествени материали, които осигуряват сигурен и удобен захват, дори и в трудни условия. Текстурираните им повърхности осигуряват неплъзгащ се захват, а ъгловият и вертикалният им дизайн насърчават правилното позициониране на ръката и намаляват умората по време на продължителна стрелба.

Представяме ви два комплекта с ръкохватки: Комплект ръкохватка Magpul MIAD GEN 1.1 – Type 1 и Комплект ръкохватка Magpul MIAD GEN 1.1 – Type 2. Комплектите са проектирани за подобряване на ергономичността, със сменяеми предни и задни приставки за персонализирано прилягане към ръката и грапава текстура за сигурен контрол на оръжието. Можете да ги откриете в оръжеен магазин ZARIMEX на ТОП цена.

Амбидекстров дизайн

На трето място, поне при някои от техните продукти, те са направени така, че да са двустранни, т.е. могат да се използват както с лява, така и с дясна ръка. За пример ще дадем монтажът за ремък Magpul ASAP, който осигурява обхват на движение, по-голям от 180 градуса, което позволява истинска амбидекстрова манипулация с оръжието както за стрелци с лява, така и с дясна ръка. ASAP замества стандартната крайна пластина на цевната кутия на карабина AR15/M4, като осигурява тактическо предимство, свеждайки до минимум усилията за закачането на ремъка.

Уникални във всяко отношение

Като четвърто предимство на продуктите на Magpul ще отбележим тяхната уникалност и естетически външен вид. Аксесоарите и резервните части на марката правят оръжието да изглежда специално и различно. И тук не си представяйте, че Magpul е открил топлата вода! Изобщо не! Има и други производители, които произвеждат аксесоари и резервни части, но дали пасват така идеално на оръжието, както тези на Magpul? Уверете се сами!

Разгледайте огромният асортимент от продукти Magpul на zarimex.eu и дайте нов вид на любимата си карабина.

 

Вижте още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.