Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/divo/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Какво представлява мембраната GORE-TEX INFINIUM?

Търсите ли функционална екипировка, която осигурява надеждна защита от атмосферни влияния за колоездене, бягане, туризъм, лов, ски и дейности за свободното време? Тогава GORE-TEX INFINIUM™ е точно това, от което се нуждаете! Мембраната не пропуска вятъра, напълно е ветроустойчива и предлага отлично управление на влагата. Разберете как работи GORE-TEX INFINIUM™ и какви са предимствата, които предлага!

КАКВО Е GORE-TEX INFINIUM™?
За разлика от GORE-TEX, GORE-TEX INFINIUM™ се фокусира върху изолацията, комфорта и функционалността. GORE-TEX INFINIUM™ е мембрана, която предпазва тялото ви от охлаждащия вятър, т.нар. ефект на студения вятър. Плътността на текстила се измерва с количеството въздух, което преминава през материала, в литри на квадратен метър и за секунда. Защото дори в слънчеви дни вятърът може да бъде доста неприятен и да предизвика бързо понижаване на телесната ви температура. Ако все пак започнете да се потите, мембраната гарантира бързо извеждане на потта навън. Получените водни пари могат да се отделят през милиардите пори.
Мембраната има и функция за отвеждане на водата. Това не означава, че облеклото GORE-TEX INFINIUM™ е напълно водоустойчиво, но може лесно да издържи на лек дъжд. Някои якета GORE-TEX INFINIUM™ са с изолация, за да поддържат топлината и комфорта ви за по-дълго време. Тази високофункционална технология се среща не само в якетата и панталоните, но и в ръкавиците и обувките. Можете да прочетете повече за нея по-долу.


ОБЛЕКЛО с GORE-TEX INFINIUM™
Дишащата мембрана GORE-TEX INFINIUM™ предлага повърхност, която не пропуска вода, и ви предпазва и от двете: леки ветрове и буря. Облеклото също така е много дишащо, тъй като потта се отвежда под формата на водни пари през защитната мембрана. В допълнение към GORE-TEX INFINIUM™, продуктите на GORE TEX имат и други характеристики. Най-известната технология вероятно е GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER. Тъканите, оборудвани с тази мембрана, също са напълно ветроустойчиви, много дишащи и водоотблъскващи. Продуктите могат да бъдат и изключително леки или изолирани и са идеални за ежедневно носене, както и за упражнения и спорт. Порите на мембраната са 900 пъти по-големи от молекулите на водните пари, които се образуват при изпотяване, и гарантират, че влагата се отделя лесно навън. Дрехите с допълнителна изолация ви предпазват и от студ.
Якета и панталони за открито с мембрана GORE-TEX INFINIUM™ може да откриете в сайта на ловен магазин ZARIMEX в категория Ловно облекло.

РЪКАВИЦИ с GORE-TEX INFINIUM™
Ръкавиците GORE-TEX INFINIUM™ са оборудвани с технологията Windstopper или с технологията Stretch. Благодарение на отличното управление на влагата и изключителната дишаемост, ръкавиците са много удобни за кожата. Благодарение на иновативната мембрана потта може лесно да се отделя под формата на водни пари. Освен това сте защитени от хладен и силен вятър, защото ръкавиците GORE-TEX INFINIUM™ са ветроустойчиви. Това означава, че ръцете ви не изстиват и остават приятно топли.

Ръкавици GORE-TEX INFINIUM™ с технология Stretch
Ръкавиците с технологията Stretch се характеризират с плътно прилепване. Триизмерната формована конструкция само с един шев и тънката материя гарантират, че всеки захват е безпроблемен. Ръкавиците GORE-TEX INFINIUM™ се отличават с 30 % по-малко шевове около пръстите и до 35 % по-малко материал. Страхотното при ръкавиците е, че никога повече не се налага да ги сваляте. Независимо дали става въпрос за връзване на връзките на обувките, търсене на нещо в раницата или избор на следващата песен в смартфона: С ръкавиците всичко е възможно! Ръкавиците са дори трайно водоустойчиви.

Ръкавици с мембрани и доказано качество ще откриете на https://zarimex.eu/hunting-clothes/gloves


Предимства на ръкавиците с технология Stretch:

 • Абсолютно ветроустойчиви
 • Изключително дишащи
 • Плътно прилепване
 • Осигуряват всички движения на ръката

Предимства на ръкавиците с Windstopper:

 • Абсолютно ветроустойчиви
 • Изключително дишащи
 • Оптимален ски комфорт благодарение на компенсацията на влагата

ОБУВКИ с GORE-TEX INFINIUM™
Ако търсите обувки за всякакви случаи, GORE-TEX INFINIUM™ THERMIUM™ е това, от което се нуждаете. Обувките и ботушите имат перфектното количество изолация. Патентованата, ултратънка изолация е разположена само в областта на пръстите. В края на краищата, не са ли пръстите на краката областта, която трепери най-бързо, когато навън стане студено? Чудесното при обувките GORE-TEX INFINIUM™ THERMIUM™ е, че в същото време, поради ограничената изолация, краката ви не се нагряват прекалено много. Така че те ви осигуряват перфектната комбинация от комфортна топлина навън и подходящ комфорт на закрито. Това означава, че обувките GORE-TEX INFINIUM™ THERMIUM™ предлагат оптимално управление на температурата за вашите крака през всички сезони. И ако все още се чудите къде да намерите Вашите ловни, туристически или всекидневни обувки, ловен магазин ZARIMEX за пореден път е правилното място. При нас ще откриете ТОП марки с ТОП мембрани и ТОП качество на ТОП цени.

ПРЕДИМСТВА НА GORE-TEX INFINIUM™

 • Ветроустойчивост:
  Ветроустойчивата технология предпазва от неприятно студения вятър, предотвратявайки охлаждането на тялото ви.
 • Дишане:
  Потта се отвежда под формата на водни пари, като запазва дрехите ви сухи отвътре.
 • Водоотблъскваща технология:
  При лек дъжд водните капки се удрят по повърхността и се стичат надолу. Това означава, че дрехата ви не се насища с влага и остава приятно лека и функционална.
 • Изолация (само за дрехи с изолация GORE-TEX INFINIUM™):
  Повечето якета имат изолация, което ги прави подходящи за по-дълги дейности на открито. Обувките често имат изолация в областта на пръстите, което осигурява оптимално управление на температурата през всички сезони.

GORE-TEX INFINIUM™: ВИСОКА ФУНКЦИОНАЛНОСТ ПРИ ПО-СУХИ МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ
GORE-TEX INFINIUM™ е оптимална мембрана за ежедневно носене и много дейности на открито. Ако приоритет за вас не е водоустойчивостта, а удобството, дизайнът, изолацията и функционалността, ще харесате дрехите, обувките и ръкавиците от GORE-TEX INFINIUM™.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.